Välkommen till Waya Padel Tour 2020

CFO – Edition

Anmäl er här
Waya Padel Tour 2020

Vi hälsar dig som CFO välkommen till den första upplagan av Waya Padel Tour – CFO Edition. Tillsammans med en kollega har ni möjlighet att anmäla er till årets padelhöjdpunkt, där ni tillsammans kommer att tävla mot andra vinstlystna CFO:er. Vi har ett begränsat antal platser, så skynda dig att anmäla ditt lag redan idag på något av nedan event! Notera att tävlingen kommer ske under Coronasäkra former och följer folkhälsomyndighetens rekommendationer.
Läs mer om PDLs Coronariktlinjer nedan.

Plats

Touren genomförs i samarbete med PDL Group på nedanstående center.

Göteborg (Sisjön) – 30 oktober
Stockholm (Frihamnen) – 6 november
Malmö (Västra hamnen) – 13 november

Tid

14.00 – 19.00

Upplägg och tävlingsform

Vi inleder dagen med genomgång på banan tillsammans med tränare för att få pro-tips och inbollning. Turneringen startar sedan med ett gruppspel om 4 grupper med 4 lag i respektive grupp. Alla lag möter alla en gång, där matcherna spelas under en timma. En vunnen match är värd en poäng och de två lag i varje grupp som lyckas ta flest poäng går vidare till A-slutspel, medan övriga två lag spelar B-slutspel. Finalmatcherna spelas med direkt utslagning fram tills att en segrare har korats i bägge slutspelen. Mellan alla intensiva padelkamper serveras mat, dryck och snacks under Coronaanpassade former.

Anmälan

Anmäl ert lag via nedanstående formulär. Anmälan är kostnadsfri och Waya förbehåller sig rätten att lotta ut platser vid många anmälningar.


Anmäl ditt lag här!

Covid-19 information

Samtliga av PDL:s center är öppna och följer Folhälsomyndighetens rekommendationer och direktiv extremt noga. Vi råder även att:
• Stanna hemma vid symptom
• Tvätta händerna ofta och gärna direkt när du kommer till hallen
• Håll 1 meters avstånd till nästa person
• Om du har möjlighet, byt gärna om hemma
• Dela inte vattenflaska med varandra
• Undvik highfives – Peppa varandra istället
• Vänta tills tidigare spelare har lämnat banan, innan du själv går in

Kontakt

Har ni frågor eller vill veta mer om Waya kan ni maila Eric Thunell på eric.thunell@waya.se eller ringa på 0708-76 78 38.

Läs mer om hur Waya kan hjälpa till att modernisera er ekonomiavdelning här!

Vänligen starta din BankID-app och legitimera dig.

Maxtid: 30 sek.

Processar Fakturagrammen.

0 av 0 klara.

Waya Finance & Technology AB:s allmänna villkor i korthet

Jag är införstådd med att:

För postal faktura inom Sverige tillkommer en miljöavgift om 5,95 kr/faktura. För utlandsfaktura tillkommer avgift om 19 kr/faktura + 1 kr/extra ark. Vid kreditering tillkommer en avgift om 20 kr/kreditfaktura.

Vid utebliven betalning efter fakturans förfallodatum debiteras slutkund avgift för betalningspåminnelse 60 kr samt dröjsmålsränta 2,2% per månad. Vid utebliven betalning efter Final Notice kommer ärendet tas vidare till kronofogden.

Vid betalning som gjorts till Ert konto istället för Wayas klientmedelskonto, skall beloppet omgående registreras på Insight (Mina sidor).

Jag intygar att de registeruppgifter och annan information jag lämnat till Waya i samband med registrering som kund är korrekta.

Här kan du läsa villkoren i sin helhet: Wayas Allmänna villkor och Etiska Regler och Policys

Visma Vet Manager Fortnox Lexly Lowell SEB Webhallen Aspia Hemnet