Hero

En ny generations AR lösning för Bank & Finansbolag

Genom att kombinera Waya360 med egna finanslösningar, kan Bank- & Finansbolag erbjuda nya automatiserade tjänster till sina kunder och effektivisera sin egna affär.

Waya360 konceptet – Boarding2Pay

Waya orkestrerar hela fakturalivscykelns administration och integrerar med banker för att underlätta fakturafinansiering, riskhantering och frigöra resurser. Säg adjö till krångliga, tidskrävande integrationer och välkomna en värld av finansiell enkelhet och effektivitet.

Waya technology graphic

Administration av fakturafinansiering är inte del av kärnverksamheten.

Kärnvärdet för banker ligger i utlånings- och finansieringsvolymen, men bankerna behöver inte driva lösningen.

  • Omvärdera fakturafinansiering med fokus på kärnverksamheten

   Även om fakturafinansiering är en viktig del av det finansiella landskapet, är det inte kärnan i en banks verksamhet. Det verkliga värdet för banker ligger i volymen av utlåning och finansiering de underlättar. Med detta fokus behöver bankerna inte själva driva lösningar för fakturafinansiering, vilket frigör dem att koncentrera sig på det de gör bäst. Upptäck hur vår plattform kan ta över den administrativa bördan, vilket gör det möjligt för banker att optimera sin utlånings- och finansieringsverksamhet.

  • Potential för Bank- & Finansbolag att öka sin effektivitet och lönsamhet

   Nuvarande bankverksamheter körs ofta med suboptimal effektivitet, vilket fungerar som en flaskhals som hämmar den övergripande produktiviteten. Av dessa skäl finns det ett brådskande behov för banker att söka efter mer effektiva driftsuppställningar. Utforska hur Way360 kan omvandla dessa problemområden till möjligheter för optimering, och bana väg för en mer effektiv och kostnadseffektiv framtid inom banksektorn.

  • Nödvändig IT-utveckling prioriteras lågt av banker

   Banker förskjuter ofta IT-utveckling på framtiden, trots att de ackumulerar en betydande eftersläpning av IT-utvecklingsskulder. Detta arv blir alltmer problematiskt, särskilt när digitala konkurrenter höjer ribban. Tyvärr är IT-resurser ofta öronmärkta för icke- kärnverksamhet, vilket ökar pressen på traditionella banksystem. Upptäck hur våra omfattande lösningar kan hjälpa banker att omkalibrera sina IT-prioriteringar och förbli konkurrenskraftiga i detta snabbt utvecklande digitala landskap.

  • Dåliga användargränssnitt och komplex kundintegrering hämmar tillväxt.

   I takt med att kundpreferenser utvecklas, står banker inför ökande tryck att leverera en överlägsen, digital-först-upplevelse. Moderna konsumenter, som nu är mer teknikmedvetna än någonsin, söker aktivt efter mer strömlinjeformade och bekväma lösningar. Denna växande efterfrågan förstärker den konkurrensmässiga pressen från digitala utmanare som redan ligger före i spelet. Utforska hur våra innovativa lösningar kan hjälpa traditionella banker att inte bara komma ifatt, men också att leda vägen inom kundupplevelse och digital transformation.

Uppskattad av marknadsledare.

Vår plattform är så funktionsrik och enkel att använda att folk inte kan låta bli att bli kära i den. Här är vad några av våra kunder har att säga.

  • Vi ser att deras tjänst för kravhantering alltid kommer med schyssta villkor för att försäkra sig om att kunden inte bränner några broar – ett koncept som är väl fungerande för oss. CleanUp möjliggör en smidig process för våra över 250 000 kunder bestående av allt från små till riktigt stora företag, som alla nu har möjlighet till enkla finansiella transaktioner.

   Leif Lundgren
   Partnership Manager SEB
   SEB
  • Jag är mycket glad över att vi ingått ett avtal om ett nordiskt samarbete med start i Sverige, tillsammans med ett av de bästa bolagen för integrerade fakturaservice och finansieringstjänster.

   Mikael Viotti
   CEO of HVD Group
   HVD Group
  • Vi har valt att anlita Waya för hela vår fakturering, något vi är väldigt tacksamma över. Deras fakturaservice har gjort att vi sparar värdefull tid samtidigt som det ökar våra kunders likviditet.

   Adam Von Köhler
   Head of digital Aspia AB
   Aspia AB
  • Vi som moderbolag till franchisetagarna upptäckte att vi tidigare ägnade alldeles för mycket tid och fokus åt administration och att få betalt. Att söka igenom fakturor och få allt att stämma överens äter viktig tid från verksamheten. När vi nu får hjälp av Waya inom dessa områden märker vi att vi har betydligt bättre kontroll över vår likvid. Tjänsten CleanUp ser till att vi får betalt för det vi ska och skyndar på processen. Den insats som Wayas tjänster står för gör att vi i stället kan lägga mer kraft och energi på försäljning och annat som driver bolaget framåt.

   Jonas Bjurström
   Business Developer Folkpool
   Folkpool
  • Att vi får tillgång till en automatiserad lösning som förenklar betalningsprocessen och garanterar ett professionellt flöde av fakturans hela livscykel gör att vi nu kan lägga fullt fokus på vår tjänst, hemnet.se, och att utveckla den vidare.

   Carl Johan Åkesson
   CFO Hemnet AB
   Hemnet AB
  • Med hjälp av Wayas lösning har vi fått den tekniska funktionalitet som vi tidigare saknat i de finansiella funktionerna. Förbättringen har bl a lett till att vi kunnat stärka vårt erbjudande om delbetalning betydligt.

   Jesper van Eijk
   CFO Webhallen
   Webhallen

Kontakta oss

Detta formulär tillhandahålls av en tredjepartstjänst. Vänligen uppdatera dina för att se det.

Något för alla.

Waya Finance & Technology hjälper huvudsakligen större företag & Finansbolag, men har även onlinetjänster för mindre företag som också vill stärka sin likviditet på ett schysst sätt.

Online Inkasso & CleanUp

För alla företag som vill ha hjälp med att öka sin likviditet genom onlinepåminnelser och inkasso.

 • 97% kundnöjdhet
 • Snabb registrering med BankID
 • Kostnadsfritt
 • Support och bokföring inkluderat
 • Enskilda eller flera uppladdningar
Kom igång idag

Waya360 - Enterprise

För större företagskunder som önskar automatisera hela sin fakturaadministration och stärka sitt Working capital - allt direkt från sitt affärssystem.

 • 97% kundnöjdhet
 • Komplett fakturaadministration
 • Automatiserad påminnelse- & inkassohantering
 • Automatisk avprickning & bokföring
 • Statistik & uppföljning i fakturaportal
Läs mer

Waya360 - Bank & Finans

För Bank & finanskunder som önskar fokusera på sin kärnverksamhet inom finans och låta Waya orkestrera hela fakturaadministrationen.

 • 97% kundnöjdhet
 • Komplett AR administration
 • Onboarding och integrationshjälp
 • Engagemangs- & bokföringsfunktion
 • Certifierad för utlagd verksamhet
 • Statistik & uppföljning i fakturaportal
Läs mer