En schysstare & enkel kravhantering

Påminnelse och inkasso – Schyssta villkor och enkelt för kunden att betala
Online inkasso – Få hjälp att få betalt, enkelt och digitalt
CleanUP – Städa upp bland gamla obetalda fakturor
Påminnelse och inkasso


Med Wayas tjänst för påminnelser och inkasso blir det enkelt för kunderna att betala sina försenade fakturor. De företag som använder både Wayas fakturaservice och kravtjänst får i genomsnitt betalt 17 dagar snabbare än tidigare. Det beror bland annat på att vi gör det enklare för gäldenären att överblicka sin försenade betalning och göra rätt från början. På alla påminnelser och kravbrev vi sänder ut finns ursprungsfakturan tryckt på baksidan. Vi tar inte mer betalt än lagstadgade krav- och förseningsavgifter utan fokuserar på schyssta villkor för dig och dina kunder.


 

Online inkasso

 


Visste du om att hela 30% av små företags fakturor betalas för sent! Ibland är det svårare än man tror att få betalt för sina tjänster. Även om du påminner dina kunder flera gånger finns risken att betalningen uteblir. Med vår tjänst för online inkasso hjälper vi dig att få betalt. Tjänsten är kostnadsfri att använda, enkel att hantera och gör jobbet snabbt, enkelt och med schyssta villkor för dina kunder. Inkassotjänsterna hanteras genom Inkassogram som är registrerat hos Integritetsskyddsmyndigheten.


CleanUP


Med Waya CleanUp kan ni städa upp bland gamla förfallna fakturor, få betalt och boosta likviditeten. CleanUp är en engångsinsats där vi hjälper er att hämta upp en lista med förfallna fakturor från ert affärssystem. I nästa steg tar vi hand om distributionen, påminnelser, kravbrev och slutligen att samla in betalningarna. Företag som använt tjänsten har fått så mycket som 90% av sina förfallna fakturor betalda inom ett par månader. Tjänsten kostar er inget utan betalas genom att Waya får lagstadgade krav- och förseningsavgifter från era kunder.

 Så kommer du igång med kravtjänster från Waya

1


Kontaka oss på Waya och säg att du vill veta mer om våra tjänster för kravhantering

2

Vi berättar mer om våra tjänster som påminnelse och inkasso eller CleanUp och vad det innebär att outsourca hanteringen av förfallna fakturor till oss.

3

Tackar du ja till tjänsterna kommer vi på Waya Finance & Technology hjälpa dig att komma igång.

4

Resten sköts automatiskt och du får löpande rapportering på läget.


Kontakta oss för att komma igång med Waya 360° idag!

Har du frågor om Waya 360° är du välkommen att kontakta oss på 010-330 20 88

Visma Vet Manager Fortnox Lexly Lowell SEB Webhallen Aspia Hemnet