Waya 360 - Fakturaservice

En schysstare fakturaservice

Fakturering, avprickning och kravhantering i samma flöde
• Våra kunder får i genomsnitt betalt 17 dagar snabbare
• Sköt tjänsten direkt i ditt affärssystem
Vad är fakturaservice från Waya


Du behöver inte längre lägga tid på att hålla koll på betalningar, påminna kunder, söka igenom fakturorna och jämföra mot bankkontot för att se vilka som är betalda. Allt tidsödande med fakturahantering kan du lämna bakom dig. Skapa bara fakturan, resten sköter vi på Waya automatiskt. Hela vägen från att sända ut fakturan till avprickning, påminnelser och kravhantering. Till och med bokföring görs automatiskt och du behöver inte ens byta affärssystem. Du behöver inte lära dig några nya arbetssätt, lägg till Waya i ditt nuvarande affärssystem och förenkla vardagen direkt. Vi sköter alla fakturor i samma flöde, den tjänsten kallar vi PRO. Vill du hantera några kunder och deras fakturering manuellt kan du ta hjälp av tjänsten FLEX och skräddarsy ditt fakturaflöde.

 


Färre manuella fel och snabbare betalt

Eftersom hela fakturaflödet sköts på autopilot blir det färre manuella fel i processen. Om dina kunder inte betalar i tid sköter Inkassogram kravhantering med schyssta villkor som gör det enkelt för kunderna att betala. Som exempel trycker vi upp ursprungsfakturan på baksidan av alla påminnelser- och kravbrev. Vi är ensamma om att använda ”Final notice” där vi skickar ut en påminnelse till gäldenären och berättar vad som händer om de inte betalar fakturan. En liten åtgärd som visat sig göra stor skillnad för våra kunders betalningar.


Så kommer du igång med Fakturaservice

1


Kontakta oss på Waya och berätta att du vill veta mer om fakturaservice.

2

Vi berättar mer om vad det innebär att outsourca er kundreskontra till oss

3

När du valt om du vill ha PRO eller FLEX kommer vi i på Waya Finance & Technology hjälpa dig att aktivera fakturaservice i ditt affärssystem.

4

Du fakturerar som vanligt, resten sköts på autopilot


Kontakta oss för att komma igång med fakturaservice idag!

Har du frågor om vår fakturaservicestjänst är du välkommen att kontakta ansvarig hos oss:
Eric Thunell, på 0708 76 78 38

Visma Vet Manager Fortnox Lexly Lowell SEB Webhallen Aspia Hemnet