Waya 360 - Green Distribution

Schysstare Distribution

Grön reskontrahantering
Waya lanserar diplomeringen
Grön distribution


Vi brinner för hållbar kreditgivning och kravhantering och en viktig pusselbit är att vi tar ett aktivt miljö- och samhällsansvar. Ett steg i vår satsning på att vara en hållbar aktör i finansbranschen är att vi nu erbjuder våra kunder en hållbarhetsdiplomering för fakturahantering och administrativa funktioner.

Grön distribution genom en 3-stegsanalys

Vi kallar diplomeringen Grön distribution och den tilldelas våra kunder som genomgått en analys i tre steg. Syftet är att ställa om och digitalisera hela sin reskontradistribution. När företaget lyckats förflytta mer än 90% av sin faktura- och kravhantering till digitala flöden erhålls en diplomering inom hållbarhet och ett bevis på grön reskontrahantering.


4 anledningar att diplomera företaget inom Grön distribution

Hållbarhet och miljöfokus innebär inte bara etik och god vilja. Det är också en rad affärskritiska förflyttningar mot att möta globala utmaningar och bygga ett lönsamt bolag. Wayas diplomering är ett av många steg i en förändring mot en hållbar verksamhet. Här har vi sammanfattat fyra starka skäl till att sätta igång:

1

Digital distribution ger mindre CO2-utsläpp

2

Verifiering av Person- & Organisationsnummer minskar felutskick

3

Digital leveranskontroll sparar tid och resulterar i färre supporttimmar

4

Diplomeringen Grön Distribution sparar tid och pengar vilket ökar företagets rörelsevinst!Kontakta oss för att komma igång med Waya 360° idag!

Har du frågor om Green Distribution eller Waya 360° är du välkommen att kontakta: Ronny Backman, på 073 533 27 31.