Schysstare Distribution

Vi erbjuder våra kunder en hållbarhetsdiplomering för fakturahantering och administrativa reskontrafunktioner när företaget lyckats förflytta mer än 90% av sin faktura- och kravhantering till digitala flöden

Mindre CO2-utsläpp
• Minskat antal felutskick
Mindre support
• Ökad rörelsevinst
Waya lanserar diplomeringen Green Distribution


Vi brinner för hållbar kreditgivning och kravhantering och en viktig pusselbit är att vi tar ett aktivt miljö- och samhällsansvar. Ett steg i vår satsning på att vara en hållbar aktör i finansbranschen är att vi nu erbjuder våra kunder en hållbarhetsdiplomering för fakturahantering och administrativa funktioner.

 

Grön distribution genom en 3-stegsanalys

Vi kallar diplomeringen Green distribution och den tilldelas våra kunder som genomgått en analys i tre steg. Syftet är att ställa om och digitalisera hela sin reskontradistribution. När företaget lyckats förflytta mer än 90% av sin faktura- och kravhantering till digitala flöden erhålls en diplomering inom hållbarhet och ett bevis på grön reskontrahantering. Analysen inleds med en kort hållbarhetsanalys med syfte att kartlägga det befintliga reskontraflödet. Därefter hjälper vi till med att utforma en digitaliseringsplan samt avslutningsvis aktivera Green Distribution.

 

4 anledningar att diplomera företaget inom Green Distribution

Hållbarhet och miljöfokus innebär inte bara etik och god vilja. Det är också en rad affärskritiska förflyttningar mot att möta globala utmaningar och bygga ett lönsamt bolag. Wayas diplomering är ett av många steg i en förändring mot en hållbar verksamhet. Här har vi sammanfattat fyra starka skäl till att sätta igång:

1

Digital distribution ger mindre CO2-utsläpp

2

Verifiering av Person- & Organisationsnummer minskar felutskick

3

Digital leveranskontroll sparar tid och resulterar i färre supporttimmar

4

Diplomeringen Grön Distribution sparar tid och pengar vilket ökar företagets rörelsevinst!

 

Kontakta oss för att komma igång med Waya 360° idag!

Har du frågor om Green Distribution eller bli kund är du välkommen att kontakta oss på 010-330 20 88

 

Visma Vet Manager Fortnox Lexly Lowell SEB Webhallen Aspia Hemnet