En schysstare affärsmonitorering

Snabb, smidig och schysst affärsmonitorering via mina sidor.
Öka din försäljning i butik med faktura och delbetalning!

Det är ingen hemlighet att försäljningen sjunker dagarna före lön för de allra flesta butikerna. Samtidigt ligger kostnader för hyra och löner på samma nivå och att sälja med rabatt kanske ökar omsättning tillfälligt men det knaprar på marginalerna. Nu kan du vända trenden och istället öka försäljningen dagarna innan lön. Med Fakturagram kan du ge dina kunder möjlighet att handla med faktura.

Genom Fakturgram får din kund möjligheten att handla nu och betala senare. Kunden har alltid minst 14 dagars betalningsvillkor och kan vid erhållen faktura dela upp betalningen och betala ett lägre belopp. På så sätt omvandlas fakturan till en flexibel delbetalning med schyssta villkor. Att handla med faktura bidrar också till att minska kontanthanteringen. Fakturabetalning innebär inget merarbete för butikspersonalen och köpet går lika fort som ett kort- eller kontantköp.

Enkelt via kassasystem eller kortterminal!

Fakturagram samarbetar med flera stora leverantörer av kassa- och terminalsystem och kan därmed erbjuda er möjligheten till fakturabetalning direkt i butiken. Vi integrerar löpande mot nya partners och kan idag erbjuda fakturalösningen i butik genom nedanstående partners. 

Kontakta oss för att komma igång med Fakturagram idag!

Fakturagram är en gratistjänst helt utan startavgifter och andra fasta kostnader. Gör som över 3 000 andra företag, spara tid för både dig och dina kunder genom att ansluta dig till Fakturagram idag. Har du frågor om Fakturagram är du välkommen att kontakta ansvarig hos oss:
Jörgen Fredman, på 070-84 82 00.

Fyll i dina företagsuppgifter nedan för att komma igång.

Visma Vet Manager Fortnox Lexly Lowell SEB Webhallen Aspia Hemnet