Waya Fakturautskick

Vill du ha hjälp att distribuera dina fakturor är Utskickstjänsten perfekt för dig som använder Fortnox oavsett om du vill skicka dina fakturor Postalt, E-Post eller via E-faktura.

Bli kund
Vad är Fakturautskick från Waya


Förenkla arbetet genom att spara tid på att slippa skriva ut, frankera och posta era kundfakturor. Med Wayas Fakturautskick distribuerar vi fakturorna till era kunder som brev, e-post eller e-faktura. Om kunden inte betalar i tid kan ni när ni önskar även skicka en vänlig påminnelse följt av ett inkassokrav. Kom igång snabbt och enkelt redan idag!


Såhär fungerar tjänsten

 

Fakturera som vanligt i Fortnox och använd Wayas mallar för önskat distributionssätt för fakturering (Brev, E-post, E-faktura), skicka därefter iväg fakturan. Waya distribuerar sedan fakturan med önskat leveranssätt med era betalningsuppgifter. Därefter sker betalning till ert konto. Skulle fakturan inte blir betald hamnar den under fliken Påminnelse i Fortnox, där har ni möjlighet att skicka en vänlig Betalningspåminnelse och/eller ett Inkassokrav.


Så kommer du igång med Fakturautskick i Fortnox

1


Skapa ett konto nedan

2

Följ anvisningarna i mailet

3

Nu är ni redo att köra igång – Fakturera precis som vanligt i Fortnox


Kontakta oss idag!

Har du frågor om Waya Fakturautskick är du välkommen att kontakta oss:
010-330 20 88 eller support@waya.se.

Fyll i dina företagsuppgifter nedan för att skapa ett konto.

Sök upp det företag som du vill registrera

Vänligen starta din BankID-app och legitimera dig.

Maxtid: 30 sek.

Processar Fakturagrammen.

0 av 0 klara.

Waya Finance & Technology AB:s Fakturautskick särskilda villkor i korthet

Jag är införstådd med att:

Waya Fakturautskick är en abonnemangstjänst avseende distribution av fakturor genererade i kundens affärssystem (Fortnox). Genom Wayas Fakturautskick kan kunden välja att skicka fakturor, påminnelser och kreditfakturor (gemensamt “Faktura”) via e-post, e-faktura och med vanlig post. För tydlighets skull omfattar Waya Fakturautskick inte någon av Wayas övriga automatiserade tjänster som t ex inkasso.

Månadsavgift för Waya Fakturautskick är 249 kronor och avgiften per distribuerad faktura är 13 kronor. För postal faktura inom Sverige tillkommer en miljöavgift om 8,90 kr/faktura + 1 kr/extra ark. För utlandsfaktura tillkommer avgift om 26,40 kr/faktura + 1 kr/extra ark. 

Kunden ansvarar för att i meddela Waya vilken ränta och avgift som debiteras vid utebliven betalning efter fakturans förfallodatum samt betalningstid vid betalningspåminnelse. Om kunden inte anger detta kommer avgift för betalningspåminnelse om 60 kr samt dröjsmålsränta 2,2% per månad och 8 dagars betalningstid att tillämpas.

Kunden ansvarar för att den data och den faktureringsinformation som ligger till grund för faktura som skall distribueras genom Waya Fakturautskick är korrekt. Wayas ansvar är begränsat till distribution av faktura på kundens uppdrag. Waya uppdaterar således inte kundens reskontra eller bevakar att faktura betalas. Kunden ansvarar för utskick av betalningspåminnelse.

Jag intygar att de registeruppgifter och annan information jag lämnat till Waya  i samband med registrering som kund är korrekta.

Här kan du läsa villkoren i sin helhet: Wayas särskilda villkor för Waya Fakturautskick och Etiska Regler och Policys

Visma Vet Manager Fortnox Lexly Lowell SEB Webhallen Aspia Hemnet